ANTALYA / ALANYA - Şehit Mehmet Sevimler İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. yılını çoşkuyla kutladık.

Haz

Şehit Mehmet Sevimler İlkokulumuzun isim değişikliği töreni yapıldı. Şehidimizin ailesi başta olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet SÜNBÜL, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği İzmir Şube Başkanı, Alanya Jandarma Komutanı, Alanya Askerlik Şubesi Başkanı, Alanya Ak Parti İlçe başkan vekili, Alanya İlçe Tarım Müdürü,Alanya Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Alanya Belediye başkan Vekili,Alanya İlçe Müftüsü, Güzelbağ Mahalle İmamı, Güzelbağ Mahalle Muhtarımız, okulumuz öğretmenleri öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı.

Haz

Okulumuza ismi verilen Şehit Mehmet Sevimler'i mahalle muhtarımız Sayın Ali ATİK, okulumuz öğrencileri, öğretmenlerimiz, mahallemiz Jandarma Karakol Komutanlığının değerli personeli ,mahalle imamımız ile birlikte  mezarı başında andık. Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar ile ziyaret son buldu.

Haz

3A sınıfımız yıl sonu veda  etkinlikleri kapsamında öğretmenleri ile bir araya gelerek 3. sınıfa veda 4. sınıfa merhaba dedi.

Haz

Okulumuz Minik Kalpeleri 4A Sınıfımız  görkemli bir mezuniyet töreni ile ilkokuldan mezun oldular. Öğrencilerimize ortaokul hayatlarında başarılar diliyor, sınıf öğretmenimiz Ali TAMER'e teşekkür ediyoruz.

May

1-A sınıfımızın okuma bayramı ve yıl sonu etkinlikleri çok eğlenceli geçti. Emeklerinden dolayı 1- A sınıfı öğretmenimiz Emrah DURSUN'a, 1-A sınıfının kıymetli velilerine, okulumuz yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca katkılarından dolayı Alanya Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne, Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline, değerli Ebru Sanatı ve Çömlek Yapma sanatı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Trafik Haftası kapsamında Antalya İl Jandarma Konutanlığı Mobil Jandarma Trafik aracı ile birlikte öğrencilerimize trafik uyulması gereken kurallar, kask takma, emniyet kemerinin önemi, yaya geçidi, servis aracında inerken ve binerken uyulması gereken kurallar vb. konularda öğrencilerimize eğitimler verildi.

Nis

İlkokul ve Ortaokul binamızda ağ alt yapı çalışmaları tamamlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.Öğrencilerimizin bayaramını kutluyor emeği geçen herkese  teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü töreni yapıldı.